Hartelijk welkom op de website van de Filmgerelateerde collecties van EYE het nieuwe filmmuseum

6 mrt 2013

Ongeidentificeerde foto 84

U kunt ons helpen onze kennis van de fotocollectie te verrijken door een reactie te plaatsen. In eerste instantie zijn we op zoek naar de filmtitel, maar soms weten we ook niet wie de personen zijn die op de foto staan. Iedere suggestie is welkom! Mail naar Janheinbal@eyefilm.nl of laat een reactie achter bij opmerkingen onderaan dit bericht.





Gino Cervi (1901-1974) op bovenste foto rechts, de bekende Italiaanse acteur in een historisch kostuumdrama. Dat deed hij helaas vaker, zodat ons niet duidelijk is om welke film het hier gaat. Wie is bekend met de Italiaanse film en kan ons de titel van deze rolprent melden.

Ivo Blom herkent de acteur Massimo Girotti en komt zo op de film La fabuleuse aventure de Marco Polo uit 1965, waarin Girotti de vader van Marco Polo speelt. Gino Cervi zou foutief geidentificeerd zijn. Dit zou volgens Blom Folco Lulli zijn, die een Venetiaanse koopman speelt. Tenzij iemand nog bewijzen tegen heeft gaan we er voorlopig van uit dat deze foto's zijn geidentificeerd.

1 opmerking:

  1. Magnificent beat ! I wish to apprentice at the same time as
    you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal.
    I were tiny bit familiar of this your broadcast offered shiny
    transparent idea

    My site ... best gps on the market ()

    BeantwoordenVerwijderen